Reff & Asociaţii a oferit consultanţă juridică Grupului Orbico în procesul de achiziţie a Interbrands Marketing & Distribution

Autor: Andra Stroe Postat la 21 februarie 2019 105 afişări

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, în cooperare cu Deloitte Legal Polonia, a oferit consultanţă juridică Grupului Orbico, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de consum din Europa Centrală şi de Est, în procesul de achiziţie a Interbrands Marketing & Distribution, unul dintre liderii din România în sectorul de distribuţie (FMCG).

Reff & Asociaţii a oferit consultanţă juridică Grupului Orbico în procesul de achiziţie a Interbrands Marketing & Distribution

Achiziţia, care face parte dintr-o tranzacţie internaţională de amploare, prin care Orbico Group va prelua controlul asupra Interbrands în mai multe ţări, este supusă aprobării autorităţilor de reglementare. În urma tranzacţiei, Orbico Group va deveni cea mai mare companie de distribuţie din România.

Echipa de avocaţi Reff & Asociaţii a asigurat procesul de „due diligence” juridic privind Interbrands Marketing & Distribution şi a revizuit documentaţia tranzacţiei din perspectiva legislaţiei din România. Experţii au oferit consultanţă şi în ceea ce priveşte implicaţiile legii concurenţei în contextul preluării pachetului majoritar de părţi sociale al Interbrands Marketing & Distribution, precum şi in procesul de notificare a tranzacţiei în faţa Consiliului Concurenţei din România. Echipa a fost coordonată de Georgiana Singurel, partener Reff & Asociaţii, cu sprijinul avocaţilor Cezara Szakacs, managing associate, şi Ilinca Iliescu, senior associate. Asistenţa privind procedura de notificare a concentrării economice şi alte implicaţii de concurenţă este asigurată de Florentina Munteanu, partener Reff & Asociaţii, şi Oana Bucşa, senior associate.

Experţii Reff & Asociaţii au colaborat în acest proiect cu echipa Deloitte Legal din Polonia, care a oferit asistenţă cumpărătorului în pregătirea şi negocierea documentaţiei pentru tranzacţie.

Cu o echipă de peste 70 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre principalele societăţi de avocaţi din România şi una dintre cele mai active în asistarea clienţilor în tranzacţii complexe de fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, finanţări bancare şi tranzacţii cu portofolii de credite. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală de avocaţi Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deloitte,
achizitie,
avocati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.