Reduceri la îmbrăcăminte şi încălţăminte în Bucureşti, din 15 ianuarie. Ce oferte sunt în Capitală

Postat la 08 ianuarie 2013 53 afişări

Magazinele din Capitală vând din 15 ianuarie îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte produse nealimentare la preţuri reduse între 10 şi 90 la sută, potrivit notificărilor trimise la primării privind perioada de soldare, care nu poate fi mai mare de 45 de zile.

Marile lanţuri de magazine şi alţi comercianţi care îşi desfăşoară activitatea în sectorul 1 al Capitalei intenţionează să aplice reduceri la produsele pe care le comercializează, informează un comunicat al primăriei de sector.

Până în prezent, 19 comercianţi din această zonă au notificat Primăria Sectorului 1 că vor reduce preţurile la îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte produse nealimentare cu procente cuprinse între 10 şi 90 la sută.

Şi Primăria Sectorului 2 a anunţat că primeşte, în această perioadă, cereri de notificări pentru soldări de la comercianţii care-şi desfăşoară activitatea în această zonă administrativ-teritorială şi care vor să facă reduceri de preţuri la produsele de sezon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
îmbrăcăminte,
încălţăminte,
reduceri
/actualitate/reduceri-la-imbracaminte-si-incaltaminte-in-bucuresti-din-15-ianuarie-ce-oferte-sunt-in-capitala-10440901
10440901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.