Recurs în cazul accidentului lui Şerban Huidu: Societatea de asigurări ASTRA SA, obligată la plata a 360.000 de euro, contestă decizia

Postat la 27 decembrie 2012 27 afişări

Societatea de asigurări ASTRA SA, care a fost obligată să plătească daune de 360.000 de euro urmaşilor victimelor accidentului provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, a făcut recurs la decizia instanţei.

Purtătorul de cuvânt al judecătoriei Braşov, Anda Sânpetru, a declarat că recursul societăţii de asigurări ASTRA SA a fost introdus pe 20 decembrie, informează gandul.info. În 18 decembrie, Judecătoria Braşov a obligat firma de asigurări Asigurare-Reasigurare ASTRA să plătească integral daunele civile de peste 360.000 de euro către familiile celor trei victime ale accidentului provocat de Şerban Huidu, respectiv către fiica Magdei Drăghici, Ioana Câmpean, soţia lui Ştefan Lungu Balog şi fiul acestuia. Compania de asigurări avea la dispoziţie zece zile să atace decizia instanţei braşovene. Pe lângă daunele morale către familiile victimelor, firma de asigurări a fost obligată de către instanţă şi la "plata cheltuielilor judiciare în cazul Elenei Balog Lungu şi Mircea Balog Lungu, urmând să se achite 2.500 lei pentru fiecare dintre părţile civile".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recurs,
huidu,
accident,
despagubiri,
victime
/actualitate/recurs-in-cazul-accidentului-lui-serban-huidu-societatea-de-asigurari-astra-sa-obligata-la-plata-a-360-000-de-euro-contesta-decizia-10412861
10412861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.