Recuperatorii de credite, fantomele si Scooby-Doo. De ce nu se mai sperie restantierii

Postat la 15 septembrie 2010 22 afişări

Unele firme de recuperare de creante au trecut de la asa-zisele amenintari asupra datornicilor la o atitudine mult mai calma, respectiv la explicarea situatiei si la cautarea de solutii mutual avantajoase, dupa cum sustin reprezentantii lor.

"Nu vrem sa ii speriem pe oameni. Nu suntem fantome. Doar baietelul meu se teme de fantomele din Scooby-Doo", a declarat Georg Kovacs, director general al companiei de recuperare a creantelor EOS KSI Romania.

Conditiile economice potrivnice, in special taierile de salarii, au facut ca suma medie incasata lunar de recuperatori de la un datornic sa scada la 300 de lei, adica jumatate din cat achitau restantierii in urma cu doi ani. "In 2008 suma medie pe care o recuperam de la cei cu restante la banci era de 600 de lei lunar, iar acum aceasta a scazut la 300 de lei. Incercam sa obtinem o suma care, chiar daca e mai mica, este achitata cu regularitate", a declarat Kovacs pentru Gandul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
credite,
recuperatori,
EOS KSI,
creante
/actualitate/recuperatorii-de-credite-fantomele-si-scooby-doo-de-ce-nu-se-mai-sperie-restantierii-7236174
7236174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.