Recompensă de UN MILION DE EURO în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 la Cheia

Postat la 03 august 2018 125 afişări

Familia omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 la Cheia, judeţul Prahova, a anunţat, miercuri, că oferă o recompensă de un milion de euro celor care oferă indicii pentru găsirea bărbatului. Recompensa este valabilă doar o lună.

Recompensă de UN MILION DE EURO în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 la Cheia

Familia lui Mohammed Albaghli a anunţat că este dispusă să ofere suma de un milion de euro drept recompensă celor care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea omului de afaceri.

”Pentru o mai multă încurajare şi stimulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de un milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Sursa citată a precizat că, după această lună, se menţine recompensa de 500.000 de euro, oferită începând de anul trecut.

Milionarul Mohammed Albaghli, de oirigine kuweitiană, a dispărut în data de 5 august 2015, ultima oară fiind văzut în satul Cheia din judeţul Prahova. Aici, Mohammed Albaghli are o casă de vacanţă, iar când a fost văzut pentru ultima dată pleca la plimbare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.