Reclame pe Google prin Romtelecom

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 iunie 2013 265 afişări

Romtelecom a încheiat un parteneriat cu Google pentru a putea oferi companiilor mici şi medii din România consultanţă în desfăşurarea de campanii de publicitate online pe site-urile care acceptă machete Google.

Reclame pe Google prin Romtelecom

"O echipă dedicată din cadrul Romtelecom va pune la dispoziţia companiilor toate serviciile şi suportul necesare pentru crearea campaniilor Google AdWords, analizând rezultatele în timp real şi operând modificările necesare pentru realizarea celui mai bun raport între costuri şi rezultate", potrivit companiei.

Tarifele pentru gestionarea unei campanii AdWords încep de la 100 de euro pe lună, la care se mai adaugă un cost unic de iniţiere, sume care nu includ însă costul efectiv al reclamelor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reclame-pe-google-prin-romtelecom-10943847
10943847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.