Real Madrid şi-a pierdut din fani după transferul lui Cristiano Ronaldo

Postat la 17 decembrie 2018 33 afişări

Despărţirea de Cristiano Ronaldo a dus la cifre dezastruoase pentru Real. Pe lângă rezultatele nefaste, echipa a fost părăsită şi de spectatori, tribunele de pe "Santiago Bernabeu" fiind tot mai goale.

Real Madrid şi-a pierdut din fani după transferul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, considerat de unii specialişti ca fiind cel mai bun fotbalist din lume în prezent, a plecat de la Real în vară, acum fiind la italienii de la Juventus Torino.

Presa spaniolă a scos în evidenţă faptul că trupa din Madrid a început să fie părăsită şi de suporteri. Spre exemplu, sâmbătă, la meciul cu cu Rayo Vallecano, au fost în tribune 55.229 de spectatori, adică 68 la sută din capacitatea stadionului, iar scăderea asistenţei la meciurile din Liga Campionilor e şi mai accentuată. La partida de miercuri, pierdută în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova, au fost doar 51.636 de spectatori.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.