Reacţii dure după desecretizarea protocolului SRI-PG. Gîrbovan: Gravitatea e cutremurătoare

Postat la 30 martie 2018 223 afişări

Mai mulţi magistraţi şi politicieni au reacţionat după desecretizarea protocolului din 2009 dintre Parchetul General şi SRI, preşedintele UNJR Dana Gîrbovan, declarând că acesta încalcă normele constituţionale de bază şi că gravitatea acţiunilor este cutremurătoare.

Reacţii dure după desecretizarea protocolului SRI-PG. Gîrbovan: Gravitatea e cutremurătoare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, pe Facebook, că apreciează desecretizarea protocolului din 2009 dintre SRI şi Parchetul General, menţionând că va aprecia însă şi continuarea desecretizărilor.

"Apreciem desecretizarea Protocolului SRI - Parchetul General - adevărul trebuie să iasă la suprafaţă ! Vom aprecia continuarea procesului de desecretizare !", a scris, vineri, Tudorel Toader, pe Facebook.

Şi preşedintele UNJR, judecătorul Dana Gîrbovan, a transmis, pe Facebook, că protocolul încheiat între Parchetul General şi SRI încalcă normele constituţionale de bază şi că aspectele prevăzute în acest document sunt „cutremurătoare”, aspect constatat chiar şi de cei fără studii juridice.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.