Reacţie neaşteptată a Gabrielei Firea. Mesajul Primarului Capitalei pentru Dragnea: Mă aştept să pună capăt atacurilor. Se duce un război nu tocmai curat

Postat la 04 septembrie 2018 120 afişări

Primarul Gabriela Firea a transmis, marţi, un mesaj pentru Liviu Dragnea prin care spune că nu este impresionată de mesajele toxice transmise prin consilieri şi presă pentru a fi „desfiinţată” şi că vrea să fie lăsată să vorbească şi să se încheie atacurile voalate.

Reacţie neaşteptată a Gabrielei Firea. Mesajul Primarului Capitalei pentru Dragnea: Mă aştept să pună capăt atacurilor. Se duce un război nu tocmai curat

„Eu aş vrea să fim lăsaţi să vorbim, să nu mai fim contracaraţi prin mesaje transmise prin anumiţi consilieri, mesaje toxice către presă, prin care noi să fim desfiinţaţi ca persoane particulare şi publice. Eu atrag atenţia că pe mine nu ma impresionează acele lucruri care s-au dat ieri şi se vor da şi în zilele următoare, minciuni pe diverse site-uri şi pe diverse căi. Cunosc aceste tactici de intimidare a celor care îndrăznesc să spună ceva. Ştiind că ceea ce am spus este adevărat şi am fost plină de argumente, mă aştept să înceteze şi să pună capăt acestor atacuri care sunt voalate cu exprimări îngrijite. În subteran se duce un război nu tocmai curat şi acesta nu este lansat de mine”, a declarat primarul Gabriela Firea, la ieşirea din sediul Parchetului General.

Întrebată dacă acesta a fost un mesaj pentru Liviu Dragnea, Gabriela Firea a răspuns: „Exact”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că primarul general al Capitalei ar trebui să facă plângeri sau să vină cu probe cu privire la declaraţiile sale potrivit cărora în şedinţa CEx au fost prezentate discuţii private de pe mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.