Reacţie dură a liderului galeriei României la europeanul de handbal: „Ne-au furat ca în codru...”

Autor: Rafael Hekman Postat la 16 noiembrie 2022 25 afişări

România a fost învinsă marţi seara la Campionatul European de handbal feminin de echipa Muntenegrului cu scorul de 34-35, în condiţiile în care foarte mulţi suporteri au contestat ulterior arbitrajul brigăzii austriece.

Reacţie dură a liderului galeriei României la europeanul de handbal: „Ne-au furat ca în codru...”

Unul din cele mai dure mesaje publice, imediat după meci, i-a aprţinut liderului galeriei naţionalei României, Angela Pop, care pe lângă criticile aduse arbitrajului s-a arătat nemulţumită de reacţia oficialilor din Federaţia Română de Handbal.

„Domnule Constantin Din (preşedinte FRH n.r.) face şi delegaţia României un memoriu?” – întreabă Angela Pop într-un mesaj postat în mediile sociale.

„Suntem proştii Europei, ne-au furat ca în codru şi noi nu facem nimic. Cu Olanda nimic, astăzi nimic, de ce? Deranjăm? Este posibil ca Neagu şi Crina să se certe cu toţi, iar oficialii noştri să stea liniştiti? Aveţi curaj să mergeţi să-i spune-ţi la Neagu că nu a fost eliminare la Raicevic şi dublu dribling la Itana? ”, a mai scris liderul galeriei echipei naţionale, făcând referire doar la două din fazele controversate contestate de suporteri şi chiar de unele jucătoare ale echipei.

„Suporterii din tribună şi cei de acasă vă cer să ne apăraţi echipa.”, a încheia Angela Pop mesajul prin care solicită oficialilor FRH să intervină la forurile abilitate ale Federaţiei Europene de Handbal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
arbitraj,
contestaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.