REACŢIA Rusiei după ce prinţul Charles l-a comparat pe Putin cu Hitler: Cerem explicaţii oficiale Londrei

Postat la 22 mai 2014 33 afişări

Moscova a cerut Londrei "explicaţii oficiale" în legătură cu declaraţiile prinţului Charles despre Vladimir Putin, care "nu îi fac cinste viitorul monarh britanic", a declarat joi Ministerul Afacerilor Externe.

REACŢIA Rusiei după ce prinţul Charles l-a comparat pe Putin cu Hitler: Cerem explicaţii oficiale Londrei

 "Dacă aceste declaraţii au fost într-adevăr rostite, ele nu îi fac cinste viitorului monarh britanic", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Aleksandr Lukaşevici.

"Am cerut explicaţii oficiale autorităţilor britanice în legătură cu declaraţiile prinţului Charles", în care compara politica lui Vladimir Putin cu cea a lui Hitler, a adăugat el.

O sursă guvernamentală britanică anunţase anterior la Londra că un diplomat de rang înalt al ambasadei ruse este aşteptat la Foreign Office în cursul zilei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reactia-rusiei-dupa-ce-printul-charles-l-a-comparat-pe-putin-cu-hitler-cerem-explicatii-oficiale-londrei-12644610
12644610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.