RCS&RDS a introdus plata facturilor cu cardul în “magazinele” din Bucureşti

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 18 martie 2013 43 afişări

Clienţii din Bucureşti ai RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, îşi pot achita facturile cu cardul bancar în punctele de prezenţă ale operatorului, după ce compania a finalizat instalarea sistemelor de plată.

RCS&RDS a introdus plata facturilor cu cardul în “magazinele” din Bucureşti

Clienţii din Bucureşti ai RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, îşi pot achita facturile cu cardul bancar în punctele de prezenţă ale operatorului, după ce compania a finalizat instalarea sistemelor de plată. “Compania a introdus acest sistem de plată a facturilor, pentru a oferi clienţilor în punctele sale de prezenţă, încă o modalitate de plată, simplă, rapidă şi fără comisioane. Sunt acceptate la plată toate tipurile de carduri în lei”, potrivit anunţului RCS&RDS. RCS&RDS are în vedere implementarea POS-urilor şi în restul punctelor sale de prezenţă din întreaga ţară. Compania RCS&RDS are puncte de prezenţă în 39 din cele 41 de judeţe din România, şi în Bucureşti, conform datelor de pe pagina web a companiei, valabile în luna ianuarie. Reţeaua de puncte de prezenţă a companiei RCS&RDS numără 281 de unităţi, cele mai multe fiind situate în Bucureşti (28), Braşov (19), Bihor şi Arad (18), Cluj (12) şi Hunedoara (11).

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rcs&rds,
plati,
facturi,
card bancar,
zoltan teszari
/actualitate/rcs-rds-a-introdus-plata-facturilor-cu-cardul-in-magazinele-din-bucuresti-10674589
10674589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.