RCA-ul s-a scumpit in cinci ani cu 445%

Postat la 04 februarie 2010 46 afişări

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente va organiza, luni, un miting de protest in fata sediului central al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), acuzand autoritatea de supraveghere de cresterea "abuziva a tarifelor la politele RCA". Dupa pichetarea sediului Comisiei, protestatarii vor protesta in Piata Constitutiei.

"Avem o mare problema, cu complicitatea CSA si, indirect, a statului roman, firmele de asigurari te obliga sa platesti o asigurare care devine an de an din ce in ce mai scumpa, dar nu garanteaza calitatea serviciilor. In acceptiunea noastra, acesta este un abuz care, cu complicitatea Comisiei prin reglementari si legi permisive, a condus la o degradare fara precedent a serviciilor de despagubire auto", a declarat directorul asociatiei, Cristian Muntean, intr-un comunicat transmis miercuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asiguratori,
reparatii,
auto,
datorii,
service,
ASSAI,
CSA,
RCA,
pret
/actualitate/rca-ul-s-a-scumpit-in-cinci-ani-cu-445-5475463
5475463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.