Răzvan Cuc despre Autostrada Moldovei: Va fi obiectiv de interes naţional

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 16 august 2019 79 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că Autostrada Moldovei, care va lega Iaşul de Târgu-Mureş, va fi obiectiv de interes naţional. Cuc anunţă şi că va ţine legătura periodic cu asociaţiile care militează pentru A8 şi va ţine cont de părerile lor.

Întrebat la Iaşi când se va construi primul metru de autostradă la Iaşi, Cuc a răspuns că în zona Moldovei se contruiesc kilometri de autostradă.

Referitor la Autostrada Moldovei, despre care a discutat la Iaşi cu reprezentanţii asociaţiilor de profil, ministrul Transporturilor a spus: „au reieşit următoarele lucruri: vom introduce în următorul CSAT şi autostrada Marii Uniri ca obiectiv de importanţă naţională, adică tronsoanele Târgu Mureş- Târgu Neamt, Târgu Neamţ - Iasi, Iaşi - Ungheni, inclusiv podul de peste Prut. Vom păstra legătura, să spunem, o dată la două săptămâni, ne vom întâlni să vedem exact toţi paşii care s-au făcut până acum pe aceste obiective. Pentru că eu faţă de o parte dintre dânşii mi-am luat nişte angajamente în luna aprilie când am fost la Iaşi, pe care le-am respectat ca şi termene, dar şi dânşii au avut o viziune vis-a-vis de strategia de implementare de care este foarte bine să ţinem în momentul în care vom implementa acest obiectiv”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CUC,
AUTOSTRADA MOLDOVEI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.