Răzvan Cuc anunţă evacuarea caselor afectate de alunecări de teren, din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa

Autor: Diana Grigore Postat la 04 august 2019 76 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, duminică, evacuarea locuinţelor afectate de alunecările de teren din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, pentru a putea începe lucrările de consolidare. El a adăugat că Guvernul dispune de resursele financiare necesare intervenţiei imediate.

„M-am deplasat astăzi în comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, alături de autorităţile locale să găsim o soluţie pentru locuitorii afectaţi de alenecările de teren din zonă. La faţa locului am purtat discuţii cu Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, prefectul judeţului, Dumitru Jeacă, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, managementul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa, proiectantul, reprezentanţii ISU Constanţa şi locuitori pentru a găsi soluţia imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă. În primă fază vor fi evacuate locuinţele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a adăugat că Guvernul dispune de banii necesari pentru a putea interveni imediat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CUC,
CUMPĂNA,
EVACUARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.