Răzbunare amară pentru SIMONA HALEP! Lovitură pentru WTA

Postat la 24 octombrie 2023 449 afişări

Răzbunare amară pentru SIMONA HALEP! Lovitură pentru WTA

Interesul pentru tenisul feminin este în scădere, iar WTA este aproape de faliment, o amară răzbunare pentru Simona Halep.

WTA, aproape de faliment. Soluţia salvatoare ar fi fuziunea cu Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP), notează RomâniaTV care citează dezvăluiri făcute de Yuri Polsky, vicepreşedintele Federaţiei de Tenis din Kazahstan.

Acesta susţine că WTA ar putea falimenta în 2026 sau 2027, înainte ca suspendarea Simonei Halep să expire, dacă TAS nu va schimba decizia.

„WTA e într-un loc foarte rău şi ar putea falimenta în 2026 sau 2027 dacă situaţia financiară în care se află nu se schimbă. Pentru WTA e o chestiune de supravieţuire să fuzioneze cu ATP, iar pentru ATP o chestiune de reputaţie. Şefilor ATP nu le convine ca WTA să ajungă în colaps, pentru că s-ar crea o imagine proastă pentru tenis. ATP e într-o situaţie financiară bună, există rezerve. ATP îşi explorează opţiunile, întrebarea este în ce condiţii ar putea fi realizată fuziunea? Nu este clar care ar fi cota ATP la fuziune şi în ce măsură ATP este dispusă să subvenţioneze WTA”, a afirmat Polsky.

În aceste condiţii, tot mai multe voci din lumea tenisului cer o unificare între WTA şi ATP.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lovitura,
razbunare,
wta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.