Război total între USR PLUS şi PNL! Dominic Fritz îi spulberă pe liberalii din Timiş. Cum i-a putut numi pe „partenerii” din coaliţia de guvernare!

Postat la 09 martie 2021 104 afişări

Război total între USR PLUS şi PNL! Dominic Fritz îi spulberă pe liberalii din Timiş. Cum i-a putut numi pe „partenerii” din coaliţia de guvernare!

Război total între USR PLUS şi PNL! Cel puţin în Timişoara se dau lupte grele, iar acolo coaliţia de guvernare de guvernare a rupt orice punte de comunicare. Edilul Domici Fritz este la cuţite cu liberalii din judeţ, pe care îi numeşte sabotori.

Fritz acuză PNL Timiş că stă numai în campanie electorală. În curând, vor avea loc alegeri la nivelul filialei liberale locale.

Război total între USR PLUS şi PNL! Fritz: „O mişcare evident politicianistă”

Primarul Timişoarei arată că spitalele sunt încărcate cu cazurile Covid-19, iar cetăţenii încearcă să-şi organizeze viaţa în carantină. În acelaşi timp, însă, PNL Timiş pare „să saboteze tot efortul timişorenilor şi al timişenilor de a ieşi din această situaţie critică”. Asta, chiar „cu riscul de prelungire a carantinei”.

Într-o postare pe Facebook, Fritz acuză că Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, se ţine de meciuri politice. Concret, îl atacă „într-o mişcare evident politicianistă, pentru a uni facţiunile din partid înainte de alegerile pentru şefia PNL Timiş”. Potrivit primarului, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, a carantinat în ultimele luni 17 localităţi. Unele dintre ele, chiar de mai multe ori, cum sunt Dumbrăviţa (de şase ori), Giroc (de trei ori) sau Dudeştii Noi. Niciodată, Alin Nica nu a criticat public deciziile de luate de CJSU.

„Alin Nica a lansat o salvă de informaţii trunchiate şi acuzaţii, unele de-a dreptul bizare. Ba că am muşamalizat infecţiile din Direcţia de Urbanism, deşi le-am anunţat într-o conferinţă de presă de acum două săptămâni. Ba că nu am trimis Poliţia Locală să facă controale, deşi ştie că Poliţia Locală, de un an, este în subordinea MAI. Ba că nu am forţat firmele din Timişoara să folosească telemunca, deşi are informaţia că acest lucru nu este decis de primar, ci doar de către angajatori”, explică Dominic Fritz.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coalitie,
guvernare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.