Război Apple-Samsung: Sud-coreenii promit să riposteze cu toate mijloacele la interzicerea produselor lor în SUA

Postat la 29 august 2012 15 afişări

Samsung Electronics a anunţat marţi că va riposta "cu toate mijloacele necesare" la încercarea Apple de a obţine în justiţia din Statele Unite interzicerea vânzării aparatelor sale smartphone pe piaţa americană.

După ce a câştigat un proces intentat în SUA împotriva Samsung, pe care a acuzat-o de încălcarea mai multor patente, Apple a cerut luni judecătorului care a prezidat cazul să interzică permanent comercializarea a opt telefoane ale companiei sud-coreene, relatează Wall Street Journal.

Reprezentanţii Apple au spus judecătorului că îşi rezervă dreptul să ceară interzicerea permanentă a vânzării pentru toate cele 28 de aparate produse de Samsung care îi încalcă drepturile de proprietate intelectuală. Judecătorul va lua o decizie pe 20 septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
Sud-coreenii,
produse,
smartphone
/actualitate/razboi-apple-samsung-sud-coreenii-promit-sa-riposteze-cu-toate-mijloacele-la-interzicerea-produselor-lor-in-sua-9993336
9993336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.