Ratko Mladici, fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, a fost arestat

Postat la 26 mai 2011 18 afişări

Ratko Mladici, fostul lider militar al sarbilor din Bosnia dat in urmarire de TPI pentru genocid si crime impotriva umanitatii, a fost arestat, anunta presedintele Serbiei, Boris Tadici.

Presedintele Serbiei a anuntat ca fostul lider militar al sarbilor din Bosnia a fost arestat in cursul diminetii. Anterior, autoritatile sarbe anuntasera arestarea unui barbat suspectat ca ar fi fost Ratko Mladici. Mladici sustinea ca se numea Milorad Komadici, dar prezenta semnalmentele fostului lider militar al sarbilor din Bosnia. "Astazi in cursul diminetii, Ratko Mladici a fost arestat", a declarat liderul de la Belgrad, precizand ca arestarea a avut loc pe teritoriul Serbiei, fara a oferi detalii. "Procedura de extradare este in curs" pentru a fi trimis la Haga, unde este sediul Tribunalului Penal International, care l-a inculpat pe Mladici pentru acte de genocid comise in timpul razboiului din Bosnia (1992-1995), a adaugat Tadici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
sarbi,
militari,
bosnia,
ratko mladici
/actualitate/ratko-mladici-fostul-lider-militar-al-sarbilor-din-bosnia-a-fost-arestat-8287846
8287846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.