Rate pentru lucrarile mesterilor

Autor: Ioana Mihai Postat la 05 aprilie 2011 23 afişări

Reteaua de magazine de tip do-it-yourself Ambient si Garanti Credite de Consum, parte a Grupului Garanti au semnat un parteneriat pentru acordarea de finantare pentru cumparaturi la Ambient. Din februarie, clientii Ambient pot alege sa plateasca in rate cumparaturile facute in magazin, prin intermediul produselor de finantare oferite de Garanti Credite de Consum.

"Planurile pe care clientii Ambient le au in legatura cu amenajarea sau renovarea locuintei pot fi puse acum in practica mult mai usor, prin achizitionarea tuturor celor necesare in rate, cu un impact redus asupra bugetului familiei", declara Bogdan Dobre, director general Garanti Credite de Consum.

"Clientii pot achizitiona acum in rate peste 40.000 produse destinate renovarii si amenajarii locuintei si de asemenea pot sa-si finanteze inclusiv costurile cu manopera, respectiv cu mesterul", a declarat Calin Somcutean, director retail Ambient.

Prin Programul Ambient Total, compania ofera un pachet pentru construirea si renovarea locuintei: discount la materialele de constructii, recomandari de mesteri specializati pe fiecare faza a proiectului, showroom-uri din care clientii se pot inspira, transport gratuit si consilieri de vanzari specializati.

Creditele pot fi contractate in oricare din cele 12 magazine Ambient, cu rate esalonate pe perioade cuprinse intre 1 si 5 ani. Ambient a fost dezvoltat de omul de afaceri sibian Ioan Ciolan si a avut anul trecut o cifra de afaceri de 104 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rate,
mesteri,
Ambient
/actualitate/rate-pentru-lucrarile-mesterilor-8131824
8131824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.