RATB modifică mai multe trasee în weekend şi desfiinţează o staţie de autobuze

Postat la 02 iulie 2016 410 afişări

Traseele mai multor tramvaie vor fi modificate, în acest weekend, în vederea unor lucrări de reparaţii la căile de rulare pe Bulevardul Basarabia, iar staţia de autobuze "Profesor Dr. Rainer" va fi desfiinţată, anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Potrivit unui comunicat de presă emis de RATB, traseele mai multor tramvaie vor fi modificate în weekend, în vederea unor lucrări de reparaţii la căile de rulare pe Bulevardul Basarabia, în zona intersecţiei cu Şoseaua Morarilor. De asemenea, traseul liniei 202 va fi prelungit, iar staţia de autobuze "Profesor Dr. Rainer" va fi desfiinţată.

Linia 14 va funcţiona între terminalele "Piaţa Sfanta Vineri" şi "Bulevarul Lacul Tei", pe Strada Sfanta Vineri, Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Călăraşilor, Strada Traian, Bulevardul Ferdinand, Strada Ziduri Moşi, Şoseaua Colentina, Strada Turmelor, Strada Reînvierii, Strada Maica Domnului, Bulevardul Lacul Tei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RATB,
AUTOBUZE,
TRAMVAIE
/actualitate/ratb-modifica-mai-multe-trasee-in-weekend-si-desfiinteaza-o-statie-de-autobuze-15514975
15514975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.