Răspunsul lui Dragnea pentru Iohannis, după ce şeful statului i-a cerut Vioricăi Dăncilă demisia

Postat la 27 aprilie 2018 255 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că premierul Viorica Dăncilă nu are niciun motiv să îşi dea demisia şi are toată susţinerea partidului, în contextul cererii făcută de preşedintele Klaus Iohannis ca premierul să demisioneze.

Răspunsul lui Dragnea pentru Iohannis, după ce şeful statului i-a cerut Vioricăi Dăncilă demisia

În această dimineaţă, şeful statului a anunţat că cere demisia premierului Dăncilă.

"Având în vedere acestea, eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus pe 29 ianuarie guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ trei luni de atunci, după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de premier al Romţniei şi transformă guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicita public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de premier", a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.