Răspunsul jignitor primit de o tânără, după ce a aplicat pentru un job. ”E dezgustător”

Postat la 05 mai 2018 545 afişări

O femeie din Marea Britanie a fost umilită printr-un email de angajaţii unei firme, după ce a aplicat pentru un job, aceştia numind-o ”piţipoancă”.

Răspunsul jignitor primit de o tânără, după ce a aplicat pentru un job. ”E dezgustător”

Paige Bond a găsit anunţul într-un ziar local şi a trimis CV-ul printr-un mail, prin care îşi descria întreaga activitate şi experienţă. Când a primit răspunsul, femeia în vârstă de 48 de ani a avut parte de un şoc.

Angajaţii firmei respective au început să comenteze prin email profilul de Facebook al acesteia, fără să-şi dea seama că va primi şi ea răspunsurile.

”Probabil merită un interviu dacă tu crezi că poţi face faţă cu cineva ca ea în jurul tău”, a fost răspunsul unui angajat, care i-a judecat culoarea unghiilor şi a spus că prezenţa ei în firmă ar putea fi ”iritantă”. Replicile au mers şi mai departe: ”Ştergeţi acest email în cazul în care o angajaţi, să nu găsească conversaţia”.

După ce şi-a dat seama de greşeală, angajatul i-a trimis un mesaj vocal prin care îşi cerea scuze.

”Sunt o femeie aranjată şi da, am sânii mari, dar cum mă poţi judeca după asta? Sunt orice, dar nu o piţipoancă. Îmi analizezi profilul de Facebook şi te uiţi la pozele mele, este dezgustător. Este umilitor şi total greşit”, susţine femeia, potrivit metro.co.uk.

Paige a primit în urma acestui scandal nenumărate scuze din partea firmei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.