Raspandirea A/H1N1 scade in toata Europa. Nu si in Romania

Postat la 23 ianuarie 2010 8 afişări

Ţara noastra este singura dintr-un grup de tari cu "trasmitere intensa a virusului", unde raspandirea gripei noi nu a scazut in intensitatea.

Romania este singura tara din Europa unde intensitatea de propagare a virusului gripei noi (AH1N1) nu ar da semne de diminuare, se arata într-un nou raport alarmist al Organizatiei Mondiale a Sănatatii (OMS)

Romania este inclusa de OMS intr-un grup de state - din care mai fac parte Austria, Estonia, Polonia, Republica Moldova si Ungaria - pe curprinsul carora "trasmiterea virusului este cea mai intensa", se arata in raportul citat de Agentia France Presse (AFP). Totusi, romanii sunt avertizati ca "aceasta tendinta este in scadere (in stalele enumerate - n.r.), cu excepţia Romaniei".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raspandirea-a-h1n1-scade-in-toata-europa-nu-si-in-romania-5417572
5417572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.