Rareş Bogdan, PNL: Varianta cu rotativă cu primul premier de la PSD, exclusă

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 noiembrie 2021 60 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că primul premier nu poate fi de la PSD dacă liberalii şi social-democraţii încheie o alianţă de guvernare în baza căreia ambele partide vor avea prim-ministru pentru o perioadă de timp.

Rareş Bogdan, PNL: Varianta cu rotativă cu primul premier de la PSD, exclusă

Rareş Bogdan a declarat joi că exclude variantele conform cărora următorul premier al alianţei PNL-PSD-UDMR va fi de la PSD sau UDMR.

„Echipa de negociere PNL nu are azi mandat pentru a discuta rotativa... Unii lideri acceptă doar premier PNL... Primul premier de la PSD este exclusă... Premier prin UDMR nu se pune problema”, a spus Rareş Bogdan.

Premierul trebuie să fie liberal, a mai spus Rareş Bogdan. Poate fi Nicolae Ciucă, pot fi şi alţi liberali, dar „nu poate fi Ludovic Orban”, a adăugat Bogdan.

Reprezentanţii PNL şi PSD negociază formarea unei alianţe de guvernare. Principalele neînţelegeri au legătură cu numele viitorului premier şi cu modificarea cotei unice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rareş bogdan,
premier,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.