Rareş Bogdan, atac dur la ANRE: Cer revocarea întregului Consiliului de conducere al ANRE

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 septembrie 2022 73 afişări

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituţia a transmis că ordonanţa de plafonare a preţurilor poate scoate de pe piaţă unii furnizori de energie: ”Subminează statul român, domnul Chiriţă (preşedintele ANRE - n.r.) se joacă cu focul”.

Rareş Bogdan, atac dur la ANRE: Cer revocarea întregului Consiliului de conducere al ANRE

„Subminează statul român şi loveşte în credibilitatea prim-ministrului şi a coaliţiei de guvernare. Necesită o reacţie rapidă atât din partea PNL, cât şi a celor di PSD şi UDMR, cu o discuţuie extrem de clară dacă să ducă până la revocarea întregului Consiliu. Duminică după-amiaza sau luni solicit, în calitate de prim-vicepreşedinte al partidului de guvernământ, o întrunire de urgenţă a coaliţiei şi punerea pe ordinea de zi de săptămâna viitoare, de către Parlamentul României, a revocării întregului Consiliul de Conducere al ANRE”, a spus la Digi24 Rareş Bogdan.

El precizează că nu este imposibilă revocarea Consiliului ANRE, iar în Spania, cu o situaţie precedentă, ANRE a fost desfiinţat şi reînfiinţat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogdan,
anre,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.