Raport: România, ţara cu cele mai multe taxe din ECE. La nivel mondial, şi-a îmbunătăţit poziţia

Postat la 27 noiembrie 2012 20 afişări

România a urcat 18 poziţii într-un clasament mondial realizat de PwC după numărul de taxe pe care companiile trebuie să le plătească într-un an, dar rămâne pe ultimul loc în Europa Centrală şi de Est (ECE), cu 41 de plăţi necesare pentru achitarea tuturor obligaţiilor.

Astfel, România se plasează pe locul 136 în clasamentul PwC, care analizează 185 de economii la nivel mondial. Clasamentul Paying Taxes 2013 a fost realizat de Bănca Mondială, IFC şi PwC, iar concluziile arată că România a fost a treia ţară din punct de vedere al progreselor înregistrate dintre ţările din Europa Centrală, după Slovacia şi Slovenia. În acelaşi timp, cele mai multe dintre statele din regiune au înregistrat un regres în ultimul an în clasamentul Paying Taxes.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
ece,
taxe,
romania
/actualitate/raport-romania-tara-cu-cele-mai-multe-taxe-din-ece-la-nivel-mondial-si-a-imbunatatit-pozitia-10352911
10352911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.