Raport MAI: Comisarul Aurelian Soric a acreditat ideea ca Politia agreeaza camataria

Postat la 25 noiembrie 2010 27 afişări

Aurelian Soric a acreditat, prin afirmatiile facute, ideea ca Politia agreeaza camataria, subminand increderea populatiei in serviciul politienesc si a incercat sa diminueze autoritatea conducerii MAI prin incitarea sefilor de post din judetul Neamt, a declarat, joi, chestorul Aurel Vladulescu.

Seful Corpului de Control din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul principal de politie Aurel Vladulescu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, concluziile cercetarii prealabile in cazul comisarului sef de politie Aurelian Soric-Vasea, precum si concluziile controlului tematic efectuat la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt, pentru evaluarea activitatii si managementul realizat de inspectorul sef, adjunctii acestuia si cadrele cu functie de comanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raport MAI,
Aurelian Soric,
camatarie
/actualitate/raport-mai-comisarul-aurelian-soric-a-acreditat-ideea-ca-politia-agreeaza-camataria-7748445
7748445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.