Raiffeisen Bank lanseaza serviciul de reincarcare la bancomat a cartelelor telefonice

Postat la 22 iunie 2011 549 afişări

Raiffeisen Bank Romania a lansat serviciul de reincarcare direct de la bancomatele bancii a cartelelor telefonice preplatite, disponibil pentru posesorii de carduri de debit si de credit emise de banca.

Serviciul permite reincarcarea cartelelor Orange, Vodafone, Cosmote si nu implica niciun fel de cost suplimentar pentru client, cu exceptia tarifului de reincarcare perceput de operatorul de telefonie mobila.

Numarul de bancomate din reteaua bancii este de peste 1.000. "Reincarcarea la ATM a cartelei preplatite este cel mai nou serviciu oferit de Raiffeisen Bank: practic, iti poti alimenta cartela din 1.000 de locuri noi, la orice ora din zi si din noapte", a spus Magda Sandulescu, senior director pentru Managementul Pasivelor la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a lansat si alte servicii accesibile direct de la bancomat, tot fara comision, precum plata facturilor sau obtinerea unui mini-extras de cont, continand ultimele 10 operatiuni efectuate de client.

Raiffeisen Bank Romania, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor, are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit. Reteaua teritoriala cuprinde 540 de agentii care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-bank-lanseaza-serviciul-de-reincarcare-la-bancomat-a-cartelelor-telefonice-8370509
8370509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.