Raiffeisen Bank a lansat extrasul de cont centralizat pentru companii

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 23 mai 2011 198 afişări

Raiffeisen Bank a lansat un produs nou pentru companiile si grupurile de companii care au conturi la mai multe banci din tara sau din strainatate - extrasul de cont centralizat. Serviciul presupune colectarea tuturor extraselor de cont, de la orice banca din lume participanta la sistemul SWIFT, si integrarea lor intr-un singur document.

Extrasul de cont centralizat poate fi transmis zilnic sau cu orice alta frecventa solicitata, in format unic, folosit pe plan international - MT940 SWIFT, facilitand astfel incarcarea si prelucrarea informatiilor, direct, in sistemele contabile proprii ale clientului. Transmiterea se face prin canal electronic.

"Extrasul de cont centralizat este usor de utilizat si permite un management eficient al lichiditatilor unei companii, oferind prompt imaginea de ansamblu a conturilor locale sau din afara tarii", a declarat Marinel Burduja, prim-vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank, actualmente a treia banca din sistem dupa valoarea activelor, are o retea de 540 de agentii in tara, care deservesc aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Produsele bancii sunt accesibile prin mai multe canale, precum Raiffeisen Direct (phone banking), myBanking (mobile banking), Raiffeisen Online (internet banking) sau Multicash. Raiffeisen Bank opereaza si printr-o retea extinsa de ATM-uri (peste 1000) si terminale EPOS (peste 8600).

Anul trecut, banca a realizat un profit net de 83 de milioane de lei, in crestere cu 12% fata de anul precedent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Raiffeisen,
extras de cont,
companii,
clienti,
SWIFT
/actualitate/raiffeisen-bank-a-lansat-extrasul-de-cont-centralizat-pentru-companii-8279825
8279825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.