Raid israelian împotriva unei poziţii a unei grupări palestiniene apropiate Damascului

Postat la 23 august 2013 36 afişări

Un raid israelian efectuat vineri dimineaţa a vizat o poziţie a unei grupări palestiniene apropiate regimului sirian în sudul Libanului, după câteva ore de la lansarea a patru rachete către nordul Israelului, a anunţat agenţia naţională libaneză.

Raid israelian împotriva unei poziţii a unei grupări palestiniene apropiate Damascului

 "Aviaţia inamică israeliană a lansat un raid (vineri) dimineaţa în Valea Naamé asupra unei poziţii a Frontului Popular de Eliberare a Palestinei - Comandamentul General (FPLP-GC)", a anunţat agenţia referindu-se la o grupare condusă de către Ahmad Jibril, cunoscută că susţine regimul sirian al preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Un purtător de cuvânt al FPLP-CG, Ramez Moustapha, a declarat pentru AFP că "spre ora (locală) 4.00 (4.00, ora României), aviaţia israeliană a lansat un obuz asupra Văii Naamé, fără să provoace victime sau pagube".

Însă el a dezminţit pentru AFP orice legătură între gruparea sa şi tirul de rachete lansat împotriva israelienilor cu o zi înainte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raid-israelian-impotriva-unei-pozitii-a-unei-grupari-palestiniene-apropiate-damascului-11268013
11268013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.