Rafinăria Petrotel-Lukoil va fi oprită până în aprilie pentru revizie

Autor: Carol Dan Postat la 20 februarie 2013 85 afişări

Rafinăria Petrotel-Lukoil din Ploieşti va fi oprită în perioada 20 februarie - 12 aprilie pentru efectuarea unei revizii capitale planificate.

Rafinăria Petrotel-Lukoil din Ploieşti va fi oprită în perioada 20 februarie - 12 aprilie pentru efectuarea unei revizii capitale planificate. "Revizia are ca scop creşterea gradului de fiabilitate pentru echipamentele tehnologice, dar şi implementarea unor proiecte investiţionale pentru îmbunătăţirea proceselor tehnologice, reducerea consumului de resurse energetice, îmbunătăţirea calităţii factorilor de mediu şi creşterea gradului de siguranţă în funcţionare", potrivit unui comunicat al companiei Lukoil, proprietara rafinăriei. Garda de Mediu a anunţat la începutul lunii ca va amenda rafinăria, pentru că a încălcat normele privind calitatea aerului. Rafinăria a fost amendată de cinci ori în ultimii doi ani pentru nerespectarea legislaţiei referitoare la calitatea aerului. Petrotel-Lukoil face parte din grupul petrolier rus Lukoil, care mai deţine în România şi o reţea de aproximativ 300 de benzinării.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafinărie,
Petrotel-Lukoil,
oprită,
aprilie,
revizie
/actualitate/rafinaria-petrotel-lukoil-va-fi-oprita-pana-in-aprilie-pentru-revizie-10577756
10577756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.