Rafila: Nu cred că există vreun om serios în DSP-uri care să nu aprecieze creşterile salariale

Autor: Andreea Tobias Postat la 06 martie 2024 24 afişări

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, nu crede în noi proteste la DSP-uri: „Nu cred că există vreun om serios în DSP-uri care să nu aprecieze creşterile salariale”.

Rafila: Nu cred că există vreun om serios în DSP-uri care să nu aprecieze creşterile salariale

Întrebat despre un nou eventual proteste la direcţiile de sănătate publică din ţară, ministrul Sănătăţii a spus că salariile au fost majorate la nivelul salariilor de la Ministerul Sănătăţii.

„Deci nu cred că există motive de alte revendicări. Ştiu că există anumite organizaţii sindicale nereprezentative care se ocupă cu aşa ceva, dar nu cred că un om serios care lucrează într-o direcţie de sănătate publică, un funcţionar sau în profesionist poate să nu aprecieze faptul că Ministerul Sănătăţii şi bineînţeles şi Guvernul României au făcut toate eforturile pentru mărirea veniturilor saleriale la aceste unităţi care sunt în subordinea ministerului”, a afirmat Rafila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
dsp,
proteste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.