Raed Arafat, mesaj înspăimântător pentru români: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu

Postat la 27 iunie 2020 133 afişări

Raed Arafat, mesaj înspăimântător pentru români: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu

„Primul venit, primul servit!”, a fost mesajul medicului Arafat în contextul creşterii numărului de cazuri din ultimele zile. Sună extrem de cinic dar este realitatea”, a completat Raed Arafat

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis un mesaj similar cu cel al medicilor italieni din perioada de început a epidemiei.

„Primul venit, primul servit!”, a fost mesajul medicului Arafat în contextul creşterii numărului de cazuri din ultimele zile. ”Sună extrem de cinic dar este realitatea”, a completat Raed Arafat.

”Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluţie: aşteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm şi aşteptăm şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte ţări, să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Până vineri, 26 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.697 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.181 au fost declarate vindecate şi externate.

1.579 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
mesaj,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.