Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX.

Postat la 21 februarie 2013 25 afişări

Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX desfăşurată miercuri seară, la Ateneul Român, printre laureaţi numărându-se şi Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, Dan Enescu şi echipa Let's do it Romania.

Premiile au fost acordate de către jurnalişti ai Agenţiei de presă MEDIAFAX, criteriul fiind dat chiar de logo-ul evenimentului: "Gala valorilor. A ştirilor bune".

Premiul pentru voluntariat în cauze etice şi caritabile, acordat de jurnalista Aurelia Alexa, a revenit echipei Let's do it Romania, "pentru că a reuşit să le arate românilor că mizeria publică nu e un blestem, dar nici treaba altuia".

Pentru că a făcut din diplomaţie o punte între două culturi, nu doar o funcţie de promovare a unei ţări, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti Martin Harris a primit Premiul pentru excelenţă în comunicare din partea lui Marius Frăţilă, jurnalist. Martin Harris a învăţat româna nu doar pentru a discuta cu oficialii noştri, ci si pentru a recita "Mioriţa" sau "Revedere" românilor obişnuiţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raed Arafat,
Omul Anului,
SMURD
/actualitate/raed-arafat-a-fost-desemnat-omul-anului-2012-la-gala-mediafax-10580990
10580990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.