Radu Mihaiu, USR-PLUS, despre Cîţu: politician rebel, cu tricou Metallica şi cu politică sulfuroasă

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 aprilie 2021 71 afişări

Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu după ce acesta l-a demis pe ministrul Sănătăţii. Are o imagine de politician rebel, dar face politică sulfuroasă, a spus Mihaiu.

Radu Mihaiu, USR-PLUS, despre Cîţu: politician rebel, cu tricou Metallica şi cu politică sulfuroasă

Radu Mihaiu a transmis mesajul pe reţelele de socializare.

„În ciuda imaginii de politician rebel şi cu tricou Metallica, Cîţu a scos azi o filă din cele mai vechi cărţi de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituţiile statului, dar el, premierul, a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalţi. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Reprezentantul USR susţine că este nevoie de un nou premier.

„Azi, coaliţia de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor şi odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă. E nevoie de un premier matur. Şi e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliţii”, a precizat Radu Mihaiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
radu mihaiu,
usr,
florin cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.