Radu Mazăre va propune PSD "amnistierea" aleşilor locali aflaţi în incompatibilitate

Postat la 14 august 2013 49 afişări

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat că va propune în cadrul Comitetului Executiv al PSD, programat peste două săptămâni, anularea din Legea 161/2003 a punctelor privind incompatibilităţile şi o amnistie pentru aleşii locali aflaţi deja în stare de incompatibilitate.

Radu Mazăre va propune PSD "amnistierea" aleşilor locali aflaţi în incompatibilitate

 Primarul Constanţei a dezvăluit că ideea i-a venit după discuţia avută cu premierul Victor Ponta, în care prim-ministrul i-a explicat de ce Ministerul Justiţiei a dat aviz negativ modificării Legii 161/2003.

Mazăre susţine că a fost "lămurit de premier", înţelegând că modificarea propusă de Ministerul Dezvoltării nu se putea aplica şi retroactiv.

"M-a lămurit. M-am gândit după ce mi-a spus el care e motivul, o să le-o propun: daţi o amnistie pentru ce a fost până acum. Ca urmare, când o să avem întâlnirea PSD, peste două săptămâni, am să le propun să facă o lege care să anuleze acest punct al incompatibilităţilor unde sunt primarii, preşedinţi ai Consiliilor Judeţene, reprezentanţii în Asociaţiile de Dezvoltare Intercomunitară şi să amnistieze ce s-a întâmplat până acum", a spus pentru "Gândul" Radu Mazăre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-mazare-va-propune-psd-amnistierea-alesilor-locali-aflati-in-incompatibilitate-11253025
11253025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.