Radu Mazăre, cercetat de Parchet după ce a fost reclamat de PDL pentru aducerea manechinelor la vot

Postat la 09 august 2012 33 afişări

Procurorii constănţeni fac cercetări în cazul primarului Constanţei, Radu Mazăre, după ce filiala PDL a depus o plângere în care îl reclamă că ar fi încălcat legea referendumului, în 29 iulie obligând să voteze 25 de tinere cu care a mers la o secţie de votare din Mamaia.

Potrivit unui comunicat de joi al Parchetului instanţei supreme, în perioada 29 iulie - 9 august, pe rolul Parchetului Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate 16 cauze penale vizând posibile infracţiuni la Legea nr. 3/2000 privind referendumul, toate acestea fiind în lucru la Poliţie, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorilor. Conform sursei citate, în cursul zilei de miercuri mai multe persoane au fost audiate în acest caz la Poliţie. "Unul dintre aceste dosare are ca obiect o plângere formulată de către organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal, formulată împotriva lui Mazăre Radu Ştefan, primarul municipiului Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 52 din Legea 3/2000, cauză aflată în faza actelor premergătoare. Până în prezent, procurorul de caz nu a dispus şi nu a efectuat audieri, o serie de persoane fiind, însă, audiate, în cursul zilei de ieri (miercuri n.r.), 8 august, la sediul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, care efectuează cercetările în cauză", se arată în comunicatul procurorilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
mazare,
parchet,
pdl
/actualitate/radu-mazare-cercetat-de-parchet-dupa-ce-a-fost-reclamat-de-pdl-pentru-aducerea-manechinelor-la-vot-9934434
9934434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.