Radu Gheţea, la a doua audiere în Comisia senatorială privind activitatea CEC

Postat la 11 decembrie 2013 38 afişări

Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, s-a prezentat, miercuri, la cea de-a doua întâlnire cu membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat care anchetează activitatea managerială a băncii, senatorii semnând un acord de confidenţialitate înainte de şedinţă.

Radu Gheţea, la a doua audiere în Comisia senatorială privind activitatea CEC

 Preşedintele comisiei, Cosmin Nicula, a declarat la intrarea în Comisie că doar el are certificat ORNISS, ceilalţi membri semnând un angajament de confidenţialitate. Întrebat dacă acel angajament acoperă prevederile privind secretul bancar, Nicula a răspuns: "Da, da".De altfel, membrii Comisiei au stat o oră în biroul lui Nicula, unde s-a aflat şi preşedintele CEC, Radu Graţian Gheţea. CEC Bank este condusă de Radu Gheţea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-ghetea-la-a-doua-audiere-in-comisia-senatoriala-privind-activitatea-cec-11755348
11755348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.