Ponta, întrebat dacă se impune schimbarea conducerii CEC: E decizia lui Chiţoiu. Susţin propunerea sa

Postat la 06 ianuarie 2014 107 afişări

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, dacă se impune schimbarea conducerii CEC, în contextul legat de acordarea unui credit unui membru al familiei Băsescu, el precizând că decizia îi aparţine ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, şi că va susţine "propunerea" acestuia.

Ponta, întrebat dacă se impune schimbarea conducerii CEC: E decizia lui Chiţoiu. Susţin propunerea sa

 "Este decizia domnului Chiţoiu. Ministrul de Finanţe este cel care poate să ia o asemenea decizie şi, evident, propunerea domniei sale o voi susţine", a spus Ponta.

El a arătat că din datele puse la dispoziţie de către comisia senatorială a reieşit că nimeni, în afară de preşedintele Traian Băsescu, nu a beneficiat în România, cu atât mai puţin de la o bancă de stat, cum este CEC, de un asemenea credit.

"Deci este un credit pentru o singură persoană", a spus Ponta.

Raportul comisiei senatoriale de buget privind activitatea CEC Bank a fost depus, în 18 decembrie, la Biroul Permanent al Senatului, documentul nefiind dat publicităţii.

Preşedintele Comisiei de buget din Senat, care a făcut ancheta privind activitatea CEC Bank, a declarat, atunci, despre creditul luat de Ioana Băsescu, că a respectat procedurile bancare, dar că poate fi discutat la nivel de moralitate. Şeful CEC Bank este Radu Gheţea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-intrebat-daca-se-impune-schimbarea-conducerii-cec-e-decizia-lui-chitoiu-sustin-propunerea-sa-11858371
11858371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.