Radu Carp, Ada Meseşan şi Ioan Stanomir, propuşi de PDL pentru Consiliul de Administraţie al TVR

Postat la 08 octombrie 2012 31 afişări

Conducerea PDL a stabilit propunerile de candidaţi pentru Consiliul de Administraţie al TVR, aceştia fiind Radu Carp, Ada Meseşan şi Ioan Stanomir, a anunţat luni prim-vicepreşedintele partidului, Cezar Preda.

Preda a spus că PDL consideră că are dreptul la trei locuri în Consiliul de Administraţie al TVR, arătând că, potrivit algoritmului din 2008, democrat-liberalii aveau un coeficient de 2,84.

"Iniţial am avut trei locuri şi sperăm să le obţinem pe toate trei", a adăugat Preda.

Actualul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune va fi desfiinţat după ce Curtea Constituţională a admis, în 26 septembrie, sesizarea PDL în cazul hotărârii Parlamentului din 26 iunie de numire a noii conduceri a TVR, în care nu a fost desemnat niciun membru propus de PDL.

Partidul Democrat Liberal a contestat la Curtea Constituţională hotărârea Parlamentului privind noul Consiliu de Administraţie al SRTV, în care nu a fost desemnat niciun membru propus de PDL, susţinând că decizia "nu corespunde algoritmului politic".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Radu Carp,
TVR,
Ada Meseşan,
Ioan Stanomir,
PDL
/actualitate/radu-carp-ada-mesesan-si-ioan-stanomir-propusi-de-pdl-pentru-consiliul-de-administratie-al-tvr-10177226
10177226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.