Radu Berceanu, fost ministru al transporturilor, a adus încă 45 de vietnamezi să lucreze la compania AVI, ce produce piscine în Craiova

Postat la 13 august 2019 1096 afişări

Radu Berceanu, fost ministru al transporturilor, a adus încă 45 de vietnamezi să lucreze la compania AVI, ce produce piscine în Craiova

Tot mai multe companii din sectorul producţiei şi din turism de pe piaţa locală au recrutat angajaţi din statele asiatice pentru a compensa deficitul de forţă de muncă din România.

Radu Berceanu, fostul ministru al transporturilor, a adus 45 de vietnamezi să lucreze la firma AVI Piscine, care produce anual 300 de piscine, după ce, la finalul anului trecut angajase alte 45 de persoane din aceeaşi ţară în fabrica AVI din Craiova, activă în domeniul materialelor compozite, pentru a acoperi deficitul de forţă de muncă.

„Am adus vietnamezi şi la compania care produce piscine, în total am ajuns în Craiova la 90 de angajaţi din Vietnam. Am dat anunţuri de angajare peste tot pentru AVI Piscine, dar locurile au rămas neocupate, nu a venit ni­meni“, a spus pentru ZF Radu Berceanu, fostul ministru al transporturilor.

Citiţi mai mult pe zfcorporate.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.