RA-APPS a informat Guvernul că Vila Dante urma să fie atribuită în 2014 unui fost şef de stat

Postat la 26 iulie 2012 18 afişări

Conducerea RA-APPS a transmis Guvernului o adresă în care susţine că mobilierul de la Vila Dante a fost achiziţionat special pentru o reşedinţă de locuit, nu pentru o vilă de protocol, şi că urma ca, în 2014, să fie adoptată o hotărâre prin care imobilul să fie atribuit "unui fost şef de stat".

Documentl a fost prezentat, joi, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta. "Am auzit că Băsescu vrea să depună o plângere penală împotriva mea pentru că am dezvăluit publicului larg faptul că, din bani publici, şi-a pregătit o vilă de protocol pentru perioada de încheiere a mandatului. Mi-e teamă că nu va face nicio plângere penală, mi-aş dori să facă, pentru că în faţa procurorilor zecile de angajaţi ai RA-APPS, membri ai SPP, cei care au lucrat acolo, vor veni şi vor depune mărturie pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu este cel care în mod direct a cerut, a inspectat, a văzut toate lucrările făcute acolo", a spus Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ra-apps,
guvern,
vila dante,
resedinta
/actualitate/ra-apps-a-informat-guvernul-ca-vila-dante-urma-sa-fie-atribuita-in-2014-unui-fost-sef-de-stat-9904515
9904515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.