PwC România lansează o platformă pe care se pot încrie freelanceri dornici să participe la proiecte derulate de companie pe zona de fiscalitate şi juridic

Autor: Roxana Rosu Postat la 04 octombrie 2021 43 afişări

PwC România lansează o platformă pe care se pot încrie freelanceri dornici să participe la proiecte derulate de companie pe zona de fiscalitate şi juridic

PwC România lansează o platformă online  prin care caută freelancer-i care să lucreze împreună cu profesioniştii companiei în diferite proiecte de consultanţă fiscală, juridică, dedicate ESG sau de tehnologie, derulate pentru clienţii PwC.

”Într-un mediu dinamic şi competitiv, în care piaţa capitalului uman se transformă rapid, freelancing-ul prinde tot mai mult teren şi în România. Am iniţiat această platformă pentru a aduce alături de noi oamenii care au experienţă şi abilităţi valoroase, dar care preferă să lucreze flexibil, în anumite proiecte. Practic, suntem deschişi fiecărui specialist care îşi doreşte să colaboreze în proiecte de consultanţă”, a declarat Daniel Anghel, Partener şi Lider al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică.

 Măsura vine în condiţiile noului context de pe piaţa muncii, care permite un program mai flexibil şi lucrul de la distanţă, în urma pandemiei. Aproape jumătate (48%) dintre cei 32.500 de respondenţi la nivel global ai sondajului PwC ”Hopes and fears 2021” consideră că angajările tradiţionale nu vor mai exista şi că abilităţile vor fi oferite pe termen scurt companiilor care au nevoie de ele.

Freelancerii se pot înregistra pe platforma ”Proiecte pentru freelanceri”, unde îşi încarcă CV-urile.

PwC România oferă servicii de consultanţă fiscală şi juridică, consultanţă pentru afaceri, audit financiar şi non-financiar, având o echipă formată din peste 800 de specialişti în România şi Republica Moldova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
pwc,
proiecte,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.