Putin: Rusia ar putea revizui acordurile de adopţii cu ţările în care homosexualii se pot căsători

Postat la 26 aprilie 2013 27 afişări

Rusia ar putea revizui acordurile de adopţii cu ţările care au legalizat căsătoriile între homosexuali, anunţă preşedintele Vladimir Putin, la trei zile după decizia Parlamentului Franţei în acest sens.

Putin: Rusia ar putea revizui acordurile de adopţii cu ţările în care homosexualii se pot căsători

 "Cred că avem tot dreptul să introducem modificări. Trebuie să reacţionăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru", a spus Putin, conform agenţiilor de presă ruse.

"Rusia respectă tradiţiile culturale şi normele morale", a spus preşedintele rus.

Publicaţia Vaticanului, Osservatore Romano, a condamnat decizia Parlamentului Franţei în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, catalogând-o drept o "opţiune ideologică" ce creează "diviziuni" şi refuză să fie acceptată de "largi segmente ale societăţii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/putin-rusia-ar-putea-revizui-acordurile-de-adoptii-cu-tarile-in-care-homosexualii-se-pot-casatori-10805675
10805675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.