Putin răspunde criticilor: Preşedintele Rusiei promite să acţioneze pentru o reglementare negociată a conflictului din Ucraina

Postat la 21 iulie 2014 48 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a dat asigurări luni că Rusia va face tot posibilul pentru a favoriza o reglementare negociată a conflictului din Ucraina, după prăbuşirea avionului malaysian, şi a cerut un acces securizat pentru experţii internaţionali la locul catastrofei.

Putin răspunde criticilor: Preşedintele Rusiei promite să acţioneze pentru o reglementare negociată a conflictului din Ucraina

 "Rusia va face tot ce-i stă în putere astfel încât conflictul să treacă de la o fază militară la o fază de negocieri paşnice, prin căi exclusiv diplomatice", a declarat Putin într-o înregistrare video, difuzată de Kremlin fără alte precizări.

În opinia sa, catastrofa "cu siguranţă nu s-ar fi produs dacă luptele nu s-ar fi reluat la 28 iunie", după decizia Kievului de a pune capăt armistiţiului.

"În acelaşi timp, nimeni nu trebuie şi nu are dreptul să folosească această tragedie în scopuri politice egoiste", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-raspunde-criticilor-presedintele-rusiei-promite-sa-actioneze-pentru-o-reglementare-negociata-a-conflictului-din-ucraina-12947566
12947566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.