Premierul olandez: Experţii internaţionali vor sosi luni la locul prăbuşirii avionului malaysian

Autor: Gaidau Ion Postat la 21 iulie 2014 24 afişări

Experţii internaţionali vor sosi luni la locul prăbuşirii avionului malaysian în zona ocupată de către rebelii proruşi, în estul Ucrainei, a anunţat duminică premierul olandez, Mark Rutte.

"OSCE (Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa) vrea să efectueze misiunea de identificare împreună cu experţii olandezi mâine dimineaţă", la locul prăbuşirii, a declarat Rutte pentru jurnalişti, la Haga.

Olandezii vor coordona sarcina dificilă de identificare a celor 298 de victime ale accidentului, a anunţat Mark Rutte.

Un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit joi, în estul Ucrainei, foarte probabil în urma lansării unei rachete sol-aer.

Premierul olandez a mai declarat că îi va cere din nou preşedintelui rus, Vladimir Putin, să faciliteze accesul la locul prăbuşirii, după ce s-a întreţinut în cursul zilei cu cancelarul german, Angela Merkel, şi cu premierul britanic, David Cameron.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OLANDA,
UCRAINA,
AVIAŢIE
/actualitate/premierul-olandez-expertii-internationali-vor-sosi-luni-la-locul-prabusirii-avionului-malaysian-12947121
12947121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.