Putin le cere ruşilor să facă mai mulţi copii, pentru a proteja ţara: "Cred că norma ar trebui să devină o familie cu trei copii"

Postat la 12 decembrie 2012 17 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a îndemnat miercuri pe ruşi să facă mai mulţi copii, altfel ţara poate îmbătrâni sau poate să devină chiar incapabilă să îşi "apere teritoriul".

"Cred că norma în Rusia ar trebui să devină o familie cu trei copii", a declarat preşedintele rus într-un discurs anual către naţiune, admiţând că rămân "multe de făcut" în acest sens.

"Trebuie să fie create condiţii favorabile, mai întâi pentru femei, pentru ca să nu le fie frică de faptul că naşterea celui de al doilea şi al treilea copil le frânează cariera", a adăughat el

În acest sens, el a precizat că autorităţile ruse examinează mijloace de încurajare financiară a familiilor care aleg să aibă al treilea copil şi că ia în calcul o soluţionare rapidă a situaţiei grădiniţelor, care lipsesc în această ţară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
ţara,
Putin,
ruşi
/actualitate/putin-le-cere-rusilor-sa-faca-mai-multi-copii-pentru-a-proteja-tara-cred-ca-norma-ar-trebui-sa-devina-o-familie-cu-trei-copii-10388657
10388657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.