Purtătorul de cuvânt al NATO, pentru MEDIAFAX: Securitatea României va fi întărită. Vor fi intensificate zborurile de supraveghere

Postat la 17 aprilie 2014 41 afişări

Purtătorul de cuvânt al NATO, Oana Lungescu, a precizat, pentru MEDIAFAX, că măsurile adoptate miercuri de Consiliul Nord-Atlantic vor întări securitatea României în domeniul aerian, maritim şi terestru.

Purtătorul de cuvânt al NATO, pentru MEDIAFAX: Securitatea României va fi întărită. Vor fi intensificate zborurile de supraveghere

 "Pachetul de măsuri operaţionale adoptate astăzi de Consiliul Nord Atlantic acoperă România, precum şi toate celelalte ţări ale Alianţei. Aceste măsuri vor întări securitatea României în toate cele trei domenii: aerian, maritim şi terestru", a declarat Oana Lungescu.

Purtătorul de cuvânt al Alianţei a explicat că nu poate intra "în detalii operaţionale", dar "este vorba de personal NATO, de o prezenţă mai intensă a avioanelor şi vaselor aliate, precum şi de actualizarea rapidă a planurilor de apărare".

"În acelaşi timp, vor fi intensificate zborurile de supraveghere AWACS deasupra României şi Poloniei", a subliniat Oana Lungescu.

"NATO rămâne vigilentă şi va lua toate măsurile necesare în următoarele săptămâni şi luni pentru a asigura apărarea României şi a tuturor ţărilor aliate", a mai spus Oana Lungescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-nato-pentru-mediafax-securitatea-romaniei-va-fi-intarita-vor-fi-intensificate-zborurile-de-supraveghere-12480358
12480358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.