Psihoterapeutul Cristina Feodorovici: Cred că oamenii nu se vor înghesui foarte mult să zboare în primă fază

Autor: Ioana Matei, Ramona Cornea Postat la 18 iunie 2020 42 afişări

Psihoterapeutul Cristina Feodorovici: Cred că oamenii nu se vor înghesui foarte mult să zboare în primă fază

Psihoterapeutul Cristina Feodorovici crede că reticenţa oamenilor în materie de călătorii peste hotare cu avionul se va păstra pentru o perioadă mai mare de timp după ce restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de COVID-19 vor fi ridicate.

„Cred că oamenii nu se vor înghesui foarte mult să zboare în primă fază, asta cred, în primul rând fiindcă frica de această pandemie este destul de crescută. Există o anxietate generală care ne face să fim puţin mai precauţi chiar dacă am fi tentaţi să facem nişte lucruri - atunci cred că oamenii nu se vor înghesui foarte mult să iasă din ţară”, a declarat Cristina Feodorovici pentru revista Business Magazin.

Ea este de părere că va exista cu siguranţă o categorie de români care vor alege să profite de aceste oferte, dar crede că numărul lor nu va fi atât de mare aşa cum s-ar întâmpla în condiţiile nonpandemice.

„Când vom avea suficiente răspunsuri, vom începe să ne raportăm cu mai puţină anxietate la această pandemie”, spune Feodorovici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
inghesuia,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.